Gratis fragt ved køb over 399,- 50% på alt

Om Vegan Beauty Shop

Vegan Beauty Shop blev lanceret december 2020 med henblik på kun at sælge vegansk produkter.

Som kosmetolog ledte jeg efter et mærke til ansigtsbehandlinger som ikke indeholdte baske kemikalier og som var miljøvenlige.

Jeg faldt over mærket strictly Professional som fra England som ingen indpaknings emballage havde hvilket var godt for miljøet, MEN Strictly Professional  havde en hel hudplejeserie inkl produkter til hænder & fødder. Jeg testede produktet og blev forelsket i det fordi den de er KUN en plantebaseret serie uden parfume, parabene, ikke testet på dyr mm.

Det var her starten på veganbeautyshop.dk blev til.

Under corona lockdown ledte jeg efter selvforkælelse produkter kunder kunne bruge mens de var hjemme. Her faldt jeg over Amoorra shower steamer fordi de var en lidt anderledes form for selvforkælelse og shower steamer er det helt nye indenfor skønhed & velvære.

Håber i vil tage godt imod min webshop 🙂

Knus Maghi

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen